Join us @ Chemelot Job Community

Job description

Als er voor jou op dit moment geen interessante vacature is of je hebt in het algemeen interesse om bij 1 van de bedrijven op Chemelot te gaan werken, dan kan je je interesse aangeven door je aan te melden in de Chemelot Job Community. 

Het Chemelot Career Center beheert deze community namens Chemelot.


Op het moment dat we een voor jou interessante vacature hebben kunnen we je een email sturen om je te attenderen op de vacature. 

Nadat je hebt aangegeven dat je interesse hebt in die specifieke vacature en toestemming hebt gegeven om jouw gegevens te delen, dan nemen we jouw profiel mee in de voorselectie en zullen we die bij geschiktheid delen met het betreffende bedrijf. 


Welkom in de Chemelot Career Community!



Requirements

Zoek jij een baan in de Chemische Industrie? Op Chemelot zijn veel Technische en Chemisch geralateerde posities maar het kan ook een baan zijn in finance, logistiek, management of bijvoorbeeld customer service. Iedereen is welkom in onze community als je graag op Chemelot wil werken. 


Vanuit de community benaderen we je op het moment dat we denken dat er een mooie functie voor jou vacant is. We zullen je nooit zomaar aanbieden bij 1 van onze Site Users zonder jouw toestemming.


Mocht jezelf een interessante job zien op www.chemelot.nl/carriere, laat het ons dan ook weten, dan kunnen we altijd kijken of we je kunnen helpen  jouw profiel past!