Join us @ Chemelot Job Community

Omschrijving

Om in de community van het Chemelot Career Center opgenomen te worden moet je "solliciteren" om je profiel bij ons achter te laten. Op het moment dat we een voor jou interessante vacature hebben kunnen we je dan direct benaderen per email of telefoon. Een soort van vacature alert, maar dan met de toevoeging dat wij bij elke vacature kijken of jouw profiel zou kunnen passen. Dan benaderen we jou en hoef je allen maar aan te geven of je interesse hebt of niet. Bij interesse nemen we binnen 48 uur contact met je op.


Je kan je gegevens makkelijk delen door in te loggen via LinkedIn. Anders moet je je cv uploaden.


Welkom in de Chemelot Career Community!


Sebastiaan de Reede

Manager Chemelot Career Center

Vereisten

Zoek jij een baan in de Chemische Industrie? Dit kan een kantoorbaan zijn in finance, logistiek, management, customer service of meerĀ een technisch inhoudelijke baan zoals operator, chemical engineer of bijvoorbeeld reliability engineer. Iedereen is welkom in onze community als je graag op Chemelot wil werken.


Vanuit de community benaderen we je op het moment dat we denken dat er een mooie functie voor jou vacant is. We zullen je nooit zomaar aanbieden bij 1 van onze Site Users zonder jouw toestemming.


Mocht jezelf een interessante job zien, laat het ons dan ook weten, dan kunnen we altijd kijken of jouw profiel past!